Springplank naar zelfstandige of Starterslabo voor toekomstige virtuele assistenten

Opleding

Wat is springplank naar zelfstandige?

“Ontvangt u een werkloosheids- of inschakelingsuitkering en wilt u een eigen zaak oprichten? Met de maatregel ‘Springplank naar zelfstandige’ kunt u 12 maanden lang als zelfstandige in bijberoep werken zonder dat u uw uitkering verliest. Met de maatregel wil de overheid ondernemers in spe stimuleren om de sprong naar het ondernemerschap te wagen.”

Wat is het Labo traject?

“Je kan uitproberen en testen of je zaak rendabel is. In onze beschermde omgeving. Omringd door professionele begeleiding en expertise. Geef je business idee een kans, met een beperkt risico. Behoud je uitkering als werkzoekende of langdurige zieke (voor maximum 18 maanden). Het is ons langste traject, maximum waarbij je als werkzoekende intensief en in groep aan je businessidee werkt.  En dat vervolgens ook in de markt zet.”

 

Enkele deelnemers van Virtuas Academy zijn jou voorgegaan.

Ieder met een eigen verhaal. Of het nu om langdurige ziekte ging, of om ontslag (bewust of onbewust). Het bracht steeds uiteenlopende emoties met zich mee.
Onmacht, radeloosheid, onzekerheid, …  Soms ook enthousiasme, motivatie, opportunisme, … Welke emotie dit ook losmaakt, jij komt op een kruispunt in jouw leven te staan.

 

Keuze maken

 

Kies je ervoor om opnieuw te gaan solliciteren?  Je hebt nu ervaren dat werknemer zijn helemaal niet zo zeker is als dat men aangeeft.  Intussen heb je ook door dat je vast komt te zitten in de uit te voeren werkzaamheden.

Dit terwijl jij je talenten zo graag wilt inzetten en ontwikkelen!

Je kunt er ook voor kiezen om een traject te volgen waarbij je ondersteund wordt tot zelfstandige. Veilig en wel. Nu dat ik meerdere virtuele assistenten succesvol heb begeleid in deze trajecten tot virtueel assistent ben ik HELEMAAL fan. Jij krijgt hier namelijk iets unieks in jouw handen: Tijd! Tijd om jezelf te ontwikkelen en je droomleven op te bouwen. Investeer hierbij in jezelf. Geef jezelf tijd en aandacht zodat jouw toekomst er ✨sprankelend✨ uit zal zien.

Je verdient het!

Wil je meer weten of starten als virtueel assistent vanuit Springplank naar zelfstandige of Starterslabo iets voor jou is? Stuur me een berichtje via het contactformulier

 

Referentie