Doorloop 13 modules in 1 dag

Ben jij getriggerd door een carrière als virtuele assistent? Dan heb je waarschijnlijk al wat research online gedaan en is er heel veel informatie op je afgekomen, waardoor je met meer vragen zit dan antwoorden. Logisch want er is ook zoveel informatie online terug te vinden.

Om jou te helpen ontdekken of een carrière als virtuele assistent iets voor jou is, lanceer ik speciaal voor jou wekelijks een “Vlirtsessie“.

Een vlirtsessie is een virtuele sessie waarin jij en ik de 13 modules doorlopen van de Virtuas AcademyAls vlirtpartner zoom ik per module in op jouw persoonlijke situatie en kader hoe ook jij een bedrijf kunt opstarten en uitbouwen vanuit jouw droomdoel.

Succesvol vlirten

Oogcontact

De vlirtsessie start met oogcontact en een goede openingszin. Laten we elkaar even leren kennen. Hoe meer ik over jouw persoonlijke situatie weet, hoe beter de vlirtsessie!

2-1

Vlirten

We zoomen in op de 13 modules. Per module besteden we aandacht aan jouw persoonlijke situatie m.b.t. het onderwerp. Burning questions worden direct beantwoord!

Make a move

Voel je een klik? Twijfel niet langer en geef niet toe aan de onzekerheid. Zet de eerste stap om jezelf de carrière van je dromen te gunnen. Je staat er niet alleen voor!

Wat komt er tijden de vlirtsessie aan bod

Welke skills heb je nodig om te kunnen starten als VA?

Netwerken en sales – Waar vind je nieuwe klanten en hoe wek je hun interesse?

Je WHY – Waarom wil je starten als VA?

Social media – Hoe kun je social media inzetten om de juiste klanten naar je toe te trekken?

Missie, visie en doelstellingen – Hoe bepaal je wat je missie, visie en doelstellingen zijn?

Samenwerken met klanten – Hoe ziet de samenwerking met klanten er in de praktijk uit?

Ontwerp je ideale werkwereld – Wanneer wil jij werken, hoeveel, voor wie en wat doe je graag?

Website bouwen – Hoe bouw, vul en onderhoud je zelf een website?

Opstarten van je bedrijf – Wat komt er allemaal bij kijken als je een bedrijf als VA wilt opstarten? Waar moet je rekening mee houden?

Online marketing – Welke online hulpmiddelen kun je inzetten om verkeer naar jouw aanbod te leiden?

Het financiële luik – We kijken naar je uurtarief, kosten, inkomsten, belasting, BTW,…

Juridisch in orde – Wat zijn de juridische “must-have” documenten en hoe kom je hier (beter niet) aan?

Personal branding – Hoe kan jij je krachtig positioneren als VA?

Eindopgave – Waarom een businessplan inzicht geeft in je ondernemersvaardigheden, doelen, marktpositie en de haalbaarheid van je idee.

Laat je versieren

De vlirtsessie kan alle dagen van de week doorgaan tussen 9:00 – 21:00 uur. Hoelang de sessie duurt is afhankelijk van je input en de hoeveelheid vragen. Gemiddeld duurt de sessie 2 uur. Geef bij de extra notities van je bestelling door welke momenten voor jou passen. Per mail krijg je een bevestiging wanneer je ingepland bent.

Een vlirtsessie is volledig gratis.

Hard to get

Ben je nog niet overtuigd? Zit je nog steeds met vragen en twijfels? Download dan mijn mini e-book “Van idee tot VA”. Hierin vat ik 13 dingen samen die handig zijn om te weten voordat je start als virtueel assistent. Kort en krachtig. Laat mij je inspireren om een idee te transformeren naar een plan en van plan over te gaan tot actie!

Mijn mini e-book is volledig gratis..