Virtueel assistent enorm in opmars tijdens crisis.

 

Het aantal aanvragen van dames die willen starten als virtueel assistent i.s.m. met Virtuas  is explosief gestegen met maar liefst 120%. Heel veel dames kunnen tijdens deze corona crisis hun carrière onder de loep nemen. De sneltrein die op volle toeren door hun leven raast is namelijk even tot stilstaan gekomen. Plots is er tijd en ruimte om te reflecteren op privé- en zakelijk gebied, maar vooral ook om te kijken naar de toekomst.

 

Wat wil ik bereiken?

Hoe kan ik mijn werk/ privébalans optimaliseren?

Wat zijn de alternatieven?

Wat vind ik werkelijk leuk om te doen?

 

Zij doen research online en komen de term ‘Virtueel Assistent’ tegen en zien eindeloos veel mogelijkheden. Als virtueel assistent kun je namelijk werken vanuit huis, op tijdstippen wanneer je het meest productief bent en je biedt diensten aan waar jij gelukkig van wordt. Werken op je eigen voorwaarden wilt toch iedereen?

 

Het wordt niet voor niets ‘De job van de toekomst’ genoemd!

 

Ik heb meerdere gesprekken gevoerd met dames die meer willen weten over de werkzaamheden van een virtueel assistent, hoe een samenwerking met Virtuas eruit ziet en hoe ze geholpen kunnen worden om klanten te vinden. Knopen worden vaak niet direct doorgehakt, maar zaadjes zijn geplant. Het start als een droom en eindigt als werkelijkheid.

 

Om dames zoals deze te helpen om vol vertrouwen hun eigen business op te starten als virtueel assistent lanceert er in januari 2021 een online training in de ‘Virtuas Academy’. Meerdere partners hebben geholpen om een doeltreffende training neer te zetten waarin alle kennis & tools worden aangereikt om zelf een online business te kunnen starten als virtueel assistent.

 

Pre-sale start binnenkort met super korting voor de early birds, dus…

 


Heb jij ook ambitie om te starten als virtueel assistent?

Neem contact om op de hoogte gehouden te worden van de Pre-sale en profiteer van een fikse korting!